Onze diensten

gjghjhjghjhg

Wat kunnen wij voor u betekenen

DM Sneltransport is actief in een aantal disciplines: sneltransport, fijnmazige distributie Benelux, contractlogistiek en op- en overslag. Ongeacht uw vraagstuk of transportprobleem. DM Sneltransport BV heeft altijd de passende oplossing.

Ontdek waarom wij voor veel bedrijven in de regio Zuidoost Nederland een onmisbare schakel in het logistieke proces zijn. Bekijk welke diensten wij aanbieden en neem contact op voor een offerte.

Dm sneltranport sneltransport

Sneltransport

Wanneer u een van onze planners aan de telefoon krijgt, staat een chauffeur op om achter het stuur plaats te nemen. Letterlijk. U wilt immers dat met spoed uw zending opgehaald wordt.

DM Sneltransport BV is specialist op het gebied van last-minute vervoer door heel Europa. Ons plansysteem is zo ingericht dat we 24 uur per dag bereikbaar zijn en klaar staan om uw goederen veilig te vervoeren. Onze planners kunnen u direct tijdens het eerste telefoontje vertellen wanneer u onze chauffeur kunt verwachten en wanneer uw zending afgeleverd wordt op het gewenste adres. Zo kunt u direct na uw contact met DM Sneltransport BV aan uw relatie doorgeven wanneer ze de zending kunnen verwachten.

Afhankelijk van de omvang en gewicht van uw zending rijden zetten wij het juiste vervoermiddel in. Geen transport is ons te klein of te groot. Onze ervaren planners weten het ongeacht de grootte van de zending altijd zo te plannen dat uw transport direct opgehaald en rechtstreeks naar de eindbestemming gebracht wordt.

Dm sneltranport contractlogistiek

Contractlogistiek

DM Sneltransport BV biedt contract logistiek aan dat verder gaat dan het vervoeren van uw goederen van A naar B. Wanneer u kiest voor contractlogistiek bij DM Sneltransport BV kiest u voor een dienst die bestaat uit uiteenlopende activiteiten in ons warehouse, zoals op- en overslag, voorraadbeheer, barcodescanning, crossdocking en het uiteindelijke transport. Doordat wij verschillende logistieke diensten aanbieden zorgen wij ervoor dat uw logistieke problemen door ons kunnen worden opgelost. Wilt u meer weten over wat DM Sneltransport BV kan betekenen op het gebied van contract logistiek? Neem dan contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Dm sneltranport fijnmazige distributie

Fijnmazige distributie Benelux

Het distributiemodel waarmee wij 24-uurs distributie in de Benelux mogelijk maken, is uiterst veelzijdig. Wij kunnen uw zending moeiteloos bezorgen, ongeacht de locatie en het type ontvanger en goederen . Daarbij kennen we de uitdagingen bij uw ontvangers. Niet alleen doordat onze chauffeurs thuis zijn in de regio waar ze rijden, maar ook dankzij ons plansysteem en onze zeer vakkundige planners. Zo kunnen we op de juiste tijd met de juiste voertuigen op locatie zijn voor het lossen van uw goederen of een vast tijdstip afspreken met de ontvanger. Als u wilt, kunnen onze chauffeurs ook bellen met uw ontvanger. Na levering kunt u real-time over de aflevergegevens beschikken.

Dm sneltranport op en overslag

Op- en overslag

Uw goederen, ons warehouse en onze logistieke kennis en middelen. Het is een match waarmee u ruimte, tijd en geld bespaart. In ons warehouse zijn uw goederen namelijk in goede handen. En we denken graag met u mee over al uw specifieke vraagstukken. Daarin gaan we veel verder dan alleen opslag. Of uw goederen nu per volle vracht of als collo vertrekken uit het warehouse, alles is mogelijk. We helpen u bijvoorbeeld ook pieken op te vangen of uw goederen te distribueren. Door onze expertise en mogelijkheden te verbinden met uw wensen, voegen we samen waarde toe aan uw goederen.