DM Sneltransport

gjghjhjghjhg

DM Sneltransport

In 2016 is DM Sneltransport BV opgericht door Ingeborg en Robbert van Hout. Naast een fulltime baan zijn wij gestart met 1 personenwagen waarmee wij in de avonduren sneltransporten uitvoerden. Dit waren erg lange dagen, maar door de liefde voor het vak en een berg doorzettingsvermogen hebben wij na 6 maanden onze eerste echte bedrijfswagen kunnen aanschaffen. Dit was het startsein voor een heel mooi en gezond bedrijf met 12 wagens, opslagmogelijkheden en een mooie bedrijfsruimte met fantastische medewerkers.

Door hard werken en het leveren van echte kwaliteit is het bedrijf gestaag gegroeid, hebben wij geweldige medewerkers in dienst en is ons klantenbestand steeds groter geworden. Door onze werknemers is DM Sneltransport BV geworden zoals het nu is en wij zijn nog lang niet klaar!

Onze medewerkers
Het personeelsbestand van DM Sneltransport BV bestaat uit ruim 15 werknemers. De directie bestaat uit oprichters Ingeborg en Robbert van Hout. Onder hun leiding zijn ruim 15 medewerkers werkzaam op kantoor en op de weg. Deze enthousiaste groep mensen streven er iedere dag samen weer naar om onze klanten geheel te ontzorgen.

Ons wagenpark

Dm sneltransport stationwagon

Stationwagon

Laadvermogen: 300 kg

Dm sneltransport citan

Kleine bus

Laadvermogen: 500 kg

Dm sneltransport bus

Grote bus

Laadvermogen: 1100 kg

Dm sneltransport bakwagen

Bakwagen

Laadvermogen: 750 kg

Tarieven

Omdat elk transport verschillend is, hanteren wij geen vaststaande tarieven. Indien we bijvoorbeeld ritten kunnen combineren, kan dit ten gunste komen van uw ritprijs. Om een indicatie te krijgen over het bedrag wat een transport gaat kosten, kunt u telefonisch contact opnemen. In overleg kunnen we dan een ritprijs maken.

Milieu en kwaliteit

Onze auto's maken een groot aantal kilometers. Daarom vinden wij dat wij de verantwoordelijkheid hebben om de impact op het milieu zo laag mogelijk te houden. Ook buiten de cabine willen wij een steentje bijdragen aan een gezonde planeet. Verschillende maatregelen dragen hiertoe bij, zoals GPS-modules in de auto’s voor een optimale rit, digitalisering van documenten, vernieuwing van het wagenpark, gebruik van handhelds, de focus op zuinig rijden. Door deze maatregelen trachten wij bijvoorbeeld zo min mogelijk kilometers af te leggen met nog steeds het resultaat als graadmeter.